Merhaba Ben sayfamın altına küçük ufak banner ekliyorum ve bunu bir türlü düzene sokamıyorum resimde gördüğünüz gibi hepsi karışıyor bunları hizaya sokmak için ne yapabilirim teşekkürler
HTML kodu girdikden sonra normal sayfaya tıklıyorum bu bannerları göremüyorum sadece birtanesi gözüküyor aşağıdaki resimdede gözüküyor
Koray Bey Anlatımınız İçin Teşekkür Ederim Yanlız Ben başaramadım Dediğiniz Gibi Yaptım Ama Böyle Oldu Bana Resimli Anlatırmısınız yada Panelden siz ayarlarmısınız teşekkür ediyorum
Yapılan İşlemlere göre Sonuç Aşağıdadır
Sayfanıza eklemiş olduğunuz kodların içinde <p> </p> şekliden alt satıra geçiş yapacak kodlar bulunmaktadır. Bu kodları kaldırdığınızda sorununuz çözülmüş olacaktır.
Her siteden aldığınız kodu yukarıda da belirttiğim kodlara dikkat ederek aşağıdaki kod dizisinde ilgili alanlara yerleştirerek de bir düzen sağlayabilirsiniz.
<table border="0" width="100%" cellspacing="5" cellpadding="0"> <tr> <td>Buraya Bir Firmanın Kodunu Ekleyiniz.</td> <td>Buraya Bir Firmanın Kodunu Ekleyiniz.</td> <td>Buraya Bir Firmanın Kodunu Ekleyiniz.</td> <td>Buraya Bir Firmanın Kodunu Ekleyiniz.</td> <td>Buraya Bir Firmanın Kodunu Ekleyiniz.</td> </tr></table>
Yukarıdaki koda göre yan yana 5 adet kod ekleyebilirsiniz, aynı şekilde yan yana daha çok içerik eklemek için ilgili alana aşağıdaki kodu ilave etmeniz yeterli olacaktır.
<td>Buraya Bir Firmanın Kodunu Ekleyiniz.</td>