Merhaba..
Sistemimde 200 TL ve üzeri alışverişlerde Kargo ücretsiz seçeneğini ayarladım. Ürün Detay Sayfasında Gerekli kod ekli olduğu halde 200 TL üzeri ürünlerde Kargo Ücretsiz butonu gözükmüyor. Hızlı Gönderi Butonu ise gözüküyor. Onda bir Problem yok.
Merhaba,
Ücretsiz kargo seçeneğinin aktif olabilmesi için ilgili ürün detayında bulunanan Ücretsiz Kargo seçeneğinin de işaretlenmesi gerekir. Bu alanda görüntülenen buton girdiğiniz ücretsiz kargo limiti alanı ile bağlantılı değildir.
Alper İlbey
MET-AY Bilişim Ltd.Şti. info@met-aybilisim.comTel : +90 312.443 00 64Fax: +90 312.442 66 58
O seçeneği biliyorum. Ama ödeme aşamasında sistem 200 TL nin üzerindeki ürünlerden kargo ücretini düşüyor. Teker Teker bu şekilde ayarlamaya kalkarsak, helede ileride kargo limitinde değişiklik yapmak istersek karışıklık olacağını düşünüyorum. Yani sistem benim ayarladığım ücretsiz kargo limitine "Ücretsiz Kargo" butonunu kendisi eklese çok güzel olur.
Ücretsiz Kargo Limiti 200TL ise ürün bazlı olmayıp Sepetteki ürün toplamı 200TL olduğunda kargo ücreti ortadan kalkmaktadır bu yüzden bu gibi otomatik olarak Ücretiz Kargo resmi çıkmamaktadır ancak bu durumda 200TL'yi aşan ürünler için Ücretsiz Kargo resminin otomatik çıkması yazılımcı arkadaşlarımıza iletilecektir.