Merhaba,Bayi paketi aldım. Birkaç farklı domaini eklemek istiyorum. Ama nasılyapılacagını göremedim. ftp kullanıcısı olusturdugumda root yada klasorleregiriş yapılıyo fakat üst directory ye cıkılmak istediginde izin veriyor.Vermemesi gerek. Klasorleme yapsam domain yazıldıgında direkt rotabaglandıgından sayfa bulunamadı diyor.Farklı domainleri farklı klasorlerde farklı ftp kullanıcıları ve bu ftpkullanıcılarının diger klasorlerinde bulundugu ana rota cıkmasını önleyereknasıl olusturabiliriz.
Merhabalar
Öncelikle FTP hesabı açma ile ilgili olarak aşağıdaki konuyu okumanızı tavsiye ederiz.http://mdestek.com/destek/forums/t/7.aspx
HELM kontrol paneli bildiğiniz diğer kontrol panellerinden biraz farklı bir işleyiş gösterir.İlk olarak her domain bağımsız bir klasörleme sistemine sahiptir. Yani eklediğini 2 farklı domaini kontrol panelinizden domain bazlı olarak farklı FTP hesabları ile kontrol edebilirsiniz.Yani bir domain için açtığınız FTP hesabı ile hiç bir şekilde başka bir domaine ulaşma şansınız yoktur.Ayrıca aynı domain içinde bulunan farkllı klasörlere farklı FTP hesapları oluşturabilirsiniz.Bu FTP hesapları kesinlikle verdiğiniz klasör dışına erişemez.Verdiğiniz klasörün üst klasörünü geçtiği görünsede kendi yetkisi olan klasör haricinde hiç bir klasörü göremez.Sanırı sorunuza yanıt verebildik.Eğer aklınıza takılan bir konu varsa lütfen sorunuz.