Met-Ay Bilişim Destek Platformu
Loading

Google dan ban mı yedim?

- kullanıcı tarafından oylandı
Çozümlendi Bu ileti 1 doğrulanmış yanıt | 3 Yanıtlar | 2 İzleyiciler

En popüler 10 katılımcı
143 Toplam Mesaji
sss gönderilme zamanı 05-29-2009 12:39 | Kayıt edildi
Merhaba
Merak ettiğim bir konu var cevap verirseniz sevinirim. (gizli_icerik) kelimesinde (gizli_icerik) anasayfası 6 veya 7. sayfada çıkıyordu, ancak artık çıkmıyor, google'ın anasayfaya verdiği pr 2 de gitti acaba ne olmuş olabilir, ban mı yedik yoksa? ban yediysek düzeltmenin bir yolu var mı? Zamanla düzelir mi? düzelirse ne kadar beklemek gerekiyor?
teşekkürler

Çozümlendi Doğrulanmış Yanıt

En popüler 10 katılımcı
Bayan
193 Toplam Mesaji

Merhaba,

Google'da site:siteadiniz.com şeklinde arama yaptığınızda Google tarafından indexlenmiş sayfalarınızı görebilirsiniz. Google tarafından banlanmış olsanız öncelikle bu sayfada bir sonuç alamazsınız.

Ayrıca Web Masters Tool ile sitenizin Google'daki durumu hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Tüm Yanıtlar

En popüler 10 katılımcı
Bayan
193 Toplam Mesaji

Merhaba,

Google'da site:siteadiniz.com şeklinde arama yaptığınızda Google tarafından indexlenmiş sayfalarınızı görebilirsiniz. Google tarafından banlanmış olsanız öncelikle bu sayfada bir sonuç alamazsınız.

Ayrıca Web Masters Tool ile sitenizin Google'daki durumu hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

En popüler 10 katılımcı
Bay
37 Toplam Mesaji

Cevabınız için teşekkür ederim ancak ben onu sormamıştım, genel indekslemede sorun yok sadece o kelimede sorun var, o kelime ile arattığımda 6. sayfada anasaysam çıkıyordu şimdi çıkmıyor, ve de anasayfa page rank'ım gitmiş. Page rank neden sıfırlanır? Page rank güncellemesi daha yeni oldu en az bir sonra olur diye tahmin ediyorum, zaten bazı sayfaların pr ları duruyor.

En popüler 10 katılımcı
Bay
37 Toplam Mesaji

Pr ile alakalı olarak yeniden değerlendirme talebinde bulundum, o kelime ile aramada da tekrar görünmeye başladı. 

( Toplam 4 Mesaj ) 1 Sayfadan 1 - | RSS

(c) 2009 Met-Ay Bilişim Ltd.Şti.
Çalıştıran: Community Server (Non-Commercial Edition), Quickmax.net